Dé Chiropractor van Nijmegen

Hoofdpijn

 ChiroPraktijk Waalstad behandelt vele vormen van hoofdpijn, zoals spanningshoofdpijn, migraine, aangezichtspijn en hoofdpijn als gevolg van een whiplash.

Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn is de meest voorkomende hoofdpijnvorm. De pijn ontstaat meestal vanuit de nek. In de meeste gevallen heeft dit te maken met een verkeerde beweging van de wervels in zowel rug als nek. Bepaalde spieren raken overbelast en omliggende zenuwen raken bekneld of geïrriteerd. Spanningshoofdpijn leidt veelal tot stress en vermoeidheid. Wij onderzoeken nauwgezet de locatie waar de pijn precies zijn oorsprong vindt. Hoe nauwkeuriger hoe groter de kans van slagen.

Migraine

Migraine vindt zijn oorzaak in veranderingen van bloedvaten in het hoofd. Te nauwe of te wijde bloedvaten kunnen in verband staan met de beweeglijkheid van nekwervels en de prikkeling van zenuwen. Als na ons onderzoek blijkt dat dit verband aanwezig is, dan is behandeling zeer zinvol. Dankzij zorgvuldig uitgevoerde chiropractische druktechnieken op de wervels. Het gevolg is dat spieren en zenuwen weer op de juiste wijze gaan functioneren. U zult al vrij snel merken dat deze behandeling verlichting geeft.

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp

App ons 024-6422055