Dé Chiropractor van Nijmegen

Behandelingen

Welke behandelingen mag u bij ChiroPraktijk Waalstad verwachten? In onze praktijk ligt de nadruk op de behandeling van de wervelkolom. Tijdens het eerste bezoek sporen we de precieze oorzaak op. Dan bespreken we ook de vragenlijst die u heeft ingevuld. Is de blokkade eenmaal vastgesteld, dan volgt aansluitend een eerste behandeling. Omdat de klachten zich vaak over een langere periode ontwikkeld hebben, zijn meerdere afspraken meestal noodzakelijk. Bij zwaardere klachten kan het zijn dat we drie fasen moeten doorlopen.

De pijnbestrijdingsfase: het herstellen van de normale beweeglijkheid van het gewricht; de stabiliserende fase waarin de patiënt weer normaal functioneert en de onderhoudsfase die dient ter voorkoming van terugval. En bij alle behandelingen ervaart u de persoonlijke aanpak. Wij leggen u precies uit wat we doen. U krijgt alle gelegenheid om tijdens of na de behandeling vragen te stellen. Daarvoor ruimen wij extra tijd in.

De behandelingen bij ChiroPraktijk Waalstad zijn over het algemeen pijnvrij. De aanpak is voorzichtig, maar effectief. Het gaat immers om de nauwkeurigheid van uitvoering én de juiste techniek. Dit hoeft niet alleen handmatig te zijn. Om ons doel te bereiken moeten we op de juiste plek van de wervel druk zetten. We gebruiken daarvoor ook wel de ‘activator’, een klein handzaam apparaat waarmee we bijzonder nauwkeurig wervels kunnen corrigeren. Ook werken we met een speciale behandeltafel, de ‘droptable’. Die biedt een aantal voordelen. Niet alleen extra comfort voor u. Maar een juiste lichaamshouding is mogelijk voor optimale correctie. Zo kunnen wij het effect van uw behandeling vergroten.

Wat kan ik verwachten bij een eerste behandeling?

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp

App ons 024-6422055
Behandelingen
Behandelingen