Dé Chiropractor van Nijmegen

Over ons

In 2009 hebben wij ons in Nijmegen gevestigd en vijf jaar later, in 2014 gingen de deuren ook in Gennep open. Chiropractor Jason White is in de VS afgestudeerd als Doctor of Chiropractic (D.C.) nadat hij daar de achtjarige opleiding voor chiropractie had gevolgd. Een volwaardige universitaire studie met coschappen die onder andere in Engeland en Amerika wordt aangeboden. Deze internationaal hoog aangeschreven opleiding leidt op tot gedetailleerde kennis over wervels, wervelkanaal, ruggenmerg, halswervelkolom en correcties. De nadruk ligt op de praktische toepassing. Professionaliteit en eerlijke uitleg staan bij ons hoog in het vaandel.

Jason White ziet het als zijn missie om mensen te helpen.

“Op mijn 18e kreeg ik in Amerika een ernstig auto-ongeluk. Mijn leven kreeg een nare wending: een whiplash en dagelijkse migraine. Toen ik na een tijd ook nog witte vlekken begon te zien, besloot ik mijn oom die chiropractor was te bezoeken.

Ik verwachtte geen grote verbetering. Maar na één behandeling van de halswervelkolom was ik al pijnvrij. De pijnstillers kon ik eindelijk opbergen. Het voelde als een soort wonder. Mijn toekomst lag ineens vast. Deze ervaring bracht me op een spoor. Ik wilde alles op alles zetten om ook chiropractor te worden. Zo besloot ik chiropractie te gaan studeren. Een pittige langdurige studie. Ik was leergierig en zeer gemotiveerd. Mijn missie was om de gezondheid van mensen een positieve wending te geven.”

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp

App ons 024-6422055
Over ons
Over ons